ImagineImagine

[CAMPANIE CS2/RO] Cerere Helper - Egipteanuu :D

Încuiat

Topic author
Egipteanu'
Membru
Membru
1
Romania

[CAMPANIE CS2/RO] Cerere Helper - Egipteanuu :D

★Nickname:Egipteanuu :D
★Nume server / IP:romania.parabestial.ro
★Discord:egipteanuu
★SteamID:76561198385269263
★Cont cu prime (Da/Nu):Da
★Varsta minima (14 ani):16
★O autocaracterizare a ta (minim 20 de cuvinte):Salut, numele meu este Rares. Sunt un tip simplu, deloc sofisticat, imi place sa ma imprietenesc cu lumea, sunt prietenos, respectuos si ajutator. Cand e nevoie sunt si foarte serios, pe langa imi place sa glumesc, iar uneori cand ma apuca imi place sa am parte si de putina caterinca. Am cei 7 ani de acasa si bunul simt, sunt genul de persoana care intr-un conflict verbal iti da totul sincer pe fata (cu frumosul), fara a ascunde anumite detalii, nu imi plac figurile, fitele iar pe langa imi place foarte mult sa dau/primesc atentie, deoarece comunic cu placere cu toata lumea. Raspund sincer la orice intrebare si nu stiu ce inseamna supararea. In timpul liber imi place sa ma joc fotbal cu prietenii, sa ies cu bicicleta si sa ma joc pe calculator.
★Ore jucate pe steam(Profil-link):https://steamcommunity.com/profiles/76561198385269263/
★Ore jucate pe server(minim 15):Exact nu stiu sa va spun, dar am peste minimul de 15
★Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):DRAGOBETE
★Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):Am fost de mai multe ori staff pe acest server. Vreo 2-3 luni.
★De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:Imi doresc sa revin in echipa STAFF, deoarece sunt foarte multi jucatori pe server care injura, folosesc cheat-uri, etc., iar adminii nu pot face fata la toti. Consider ca as fi de ajutor si aceste probleme ar putea fi remediate.
★Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da.

blazegaming22
2
Romania

Re: [CAMPANIE CS2/RO] Cerere Helper - Egipteanuu :D

CONTRA! Nu au trecut cele 6 luni pentru a putea aplica din nou.

maita
Membru
Membru
1

Re: [CAMPANIE CS2/RO] Cerere Helper - Egipteanuu :D

Cerere respinsa!
Ne pare rău, dar încă nu au trecut cele 6 luni de când ai renunțat, așa că nu îți putem accepta cererea. Te așteptăm cu drag atunci când se vor împlini cele 6 luni.
Bafta!
Încuiat